Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2008 11:03 - Напуснах
Автор: swetq Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1076 Коментари: 2 Гласове:
0



Току що си написах и принтирах молбата за напускане. Секунда само да отида до другата стя да си я взема и се връщам да допиша:

/минава време/

Пътьом си взех вода. Готово, подписах я.

За първи път напускам като по филмите с молба за напускане оставена на бюрото на шефката без нея да я има. Има някакъв чар в това. Една от колежките, счетоводителката, ми се умихна и каза "жалко". НЯма да има сега кой да и оправя принтера и mp3-то. Управителката дойде. Чувам гласа и от коридора чак почна да гълчи нещо. Гласа и винаги се чува из целия офис независимо дали говори нормално или се кара. Сега се смее. Ще изчаккам да си остави палтото и ще се появя. Такъв един полу-усмихнат, полу-заспал. Вчера нещо съм изстинал и сега съм сополив и с подпухнало лице.

Снощи гледах Water Horse. Забавен, филм за деца, добре заснет без да се прекалява с драматизма или с каквито и да било чувства. Никакви краиности и предсказуеми обрати. На повечето може да ви се стори скучен но аз го гледах с подходящата компания. Беше едно от онези вечери пълни с ... нещо което немога да си позволя да загубя.

Ще си дам една седмица почивка, може да се забия във варна и без това трябва да си вадя лична карта. По скоро ще се отбия само във варна за документите да попълня и ще прекарам седмицата чакане да излезе на село при баба и дядо. Милите не са ме виждали от... 5 години? Как минава времето.

Сега май ще трябва да свърша малко работа дам и да открадна малко тоалетна хартия за вечнотечащияминос :)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Ле ле,
28.03.2008 11:12
в последните две седмици това се превърна в епидемия сред блогърите, не знам кой по ред си. Успех и си почини добре преди да започнеш отново работа.
цитирай
2. swetq - мерси имам нужда от почивка, но с...
29.03.2008 20:02
мерси имам нужда от почивка, но смятам след нея да работя за себе си :) време е
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: swetq
Категория: Лични дневници
Прочетен: 262206
Постинги: 177
Коментари: 220
Гласове: 902
Архив